Date

Jul 29 2024

Time

6:00 pm - 7:15 pm

Gentle Hatha Yoga

În cadrul clasei noastre de Gentle Hatha Yoga, veți descoperi o abordare liniștită și echilibrată a yoga, perfectă atât pentru începători, cât și pentru cei care caută o practică mai blândă. Această clasă pune accent pe alinierea corectă, respirație conștientă și mișcări fluide, creând un spațiu de liniște și reflecție.

Practicând Gentle Hatha Yoga, veți experimenta o serie de asane (posturi) care vă vor ajuta să vă întăriți corpul, să vă îmbunătățiți flexibilitatea și să reduceți stresul. Fiecare sesiune este o invitație de a vă reconecta cu propriul corp și minte, explorând mișcări care încurajează relaxarea profundă și eliberarea tensiunilor acumulate.

Această clasă este ideală pentru cei care doresc să se apropie de yoga într-un mod blând și neîngrăditor, oferind timp suficient pentru a explora fiecare poziție și pentru a se conecta cu respirația.

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii de vindecare și echilibru, în care veți păși într-un ritm adaptat nevoilor voastre, descoperind frumusețea și puterea unei practici yoga blânde și conștiente.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds