Pure Yoga Studio

Ne dorim ca fiecare persoană să poată experimenta frumusețea și beneficiile acestei practici milenare. Oferta noastră de clase yoga este creată să satisfacă nevoile tuturor, indiferent de nivelul de experiență sau abilități fizice.

Play Video
Călătoria ta, ritmul tău

Misiunea noastră este simplă: Yoga pentru toți

Echilibru și autodezvoltare

Founder & OWNER

MIHAELA COJOC

La început, yoga mi s-a părut intimidantă și inaccesibilă. Însă, după un parcurs inițial în aerobic și pilates, am descoperit pasiunea pentru yoga și m-am dedicat formării profesionale în acest sens. Acum, sunt profesor de yoga cu multiple certificări și peste 2000 de ore de practică, iar misiunea mea este de a împărtăși beneficiile yoga pentru sănătatea fizică și mentală, dar și pentru dezvoltarea forței interioare. În afara studio-ului, îmi îmbogățesc viața prin lectură, călătorii și timp petrecut cu familia.

Faceți cunoștință cu instructori noștri

echipa

Studio-ul nostru de yoga este însuflețit de o echipă de zece instructori talentați, dedicați și carismatici. Împreună aducem armonie, energie pozitivă și transformare prin fiecare asană și respirație profundă.

INSTRUCTOR YOGA
Nicoleta Suciu

Practicând yoga din 2006, după 5 ani de cursuri și workshop-uri, am devenit instructor. Munca și yoga se pot armoniza, transformând viața într-o constantă oportunitate de practică. Am acumulat diverse certificări și experiențe, incluzând meditație și yoga restorativă. Învățarea este un proces continuu.

INSTRUCTOR YOGA
Judith Orosz

În 2013, am început călătoria yoga, căutând disciplină și echilibru. După certificarea de profesor de yoga în 2020, am început să predau Hatha Yoga, inspirând studenții să își descopere potențialul și să creeze o viață sănătoasă. Clasele sunt ghidate și în engleză/maghiară. Mantra: “Sunt sănătos, iubesc și iert”.

INSTRUCTOR YOGA
MANISH

Profesor și terapeut experimentat din India. Doctorand în sănătate publică, se concentrează în general pe medicina alternativă. Filozofia de predare este de a se asigura că studenții sunt familiarizați cu beneficiile restauratoare ale practicii yoghine, încât să rămână cât mai departe de medicii.