Locatiile noastre studio se deschid cu 15 minute inainte de fiecare clasa.
Clasele se vor desfasura conform orarului stabilit.
Va rugam sa ajungeti cu 10 minute inainte de inceperea trainingului.

Yoga

Yoga este o practica perfecta pentru toate etapele vietii tale. Este pentru oricine doreste sa incerce, pentru cei care doresc sa contribuie la sanatatea si vitalitatea lor. Este o practica care lucreaza continuu aducand transformari permanente. Cu practica zilnica beneficiile yoga incep să încolteasca, să dea roade. In Yoga Sutra, Pantajali ne spune ca exista doua chei de transormare personala si acestea sunt consecventa si onestitatea. E nevoie de timp si perseverenta pentru a construi un nou obicei si o noua putere, un nou interior, si vei descoperi un nou gust pentru yoga, cea care te transforma. Indrazneste si păseste în studioul nostru. Practica alaturi de noi,  sub ghidarea instructorilor foarte bine pregatiti si dedicati, care te vor îndruma pas cu pas pentru a descoperi o noua versiune a ta, pentru a accesa universul tau interior.

Hatha yoga

Mintea si corpul nu sunt entitati separate, desi exista tendinta de a gandi si actiona ca si cand ar fi. Forma grosiera a mintii este corpul, iar forma subtila a corpului este mintea. Practica Hatha yoga, respectiv practica de asane, le integreaza si armonizeaza.

Atat corpul cat si mintea gazduiesc tensiuni si blocaje. Orice blocaj mental are o corespondenta in planul fizic, sub forma unei tensiuni musculare si invers. Scopul asanelor este de a elibera aceste blocaje. Asanele elibereaza tensiunile mentale, actionanad somato-psihic, prin intermediul corpului fizic, asupra mintii.

Asanele sunt unelte pentru o constientizare mai profunda, oferind o fundatie stabila pentru explorarea corpului nostru, a respiratiei, a mentalului si chiar dincolo de acestea.

In Hatha yoga, prin intermediul asanelor, prana, energia vitala, este pusa in miscare. Un corp intepenit este consecinta blocarii energiei si acumularii de toxine. Cand prana incepe sa circule, toxinele sunt eliminate din sistem, asigurand sanatatea intregului organism.

Prin cresterea gradului de constientizare si integrare la toate nivelele fiintei, putem dobandi o stare de sanatate durabila.

Vinyasa yoga

La o simpla cautare pe “google” gasim: "Vinyasa" derivat din cuvantul Sanskrit “nyasa”, insemnand "a plasa, a aseza," siprefixul “vi”, "intr-un mod special.

Vinyasa este o practica a carei dinamica este dictata de ritmul respiratiei, constand intr-o succesiune de posturi corporale, asane. Trecerea dintr-o postura in alta se face fluid, practica fiind asemuita unei forme de meditatie in miscare. Fiecare asezare a corpului intr-o alta si alta asana, il realiniaza si racordeaza la senzatii si perceptii diferite, reflectand continua transformare, asemeni topirii fiecarui “acum” in incontestabila impermanenta.

Vinyasa ajuta in a dobandi forta, suplete, gratie, agilitate, atat pentru corp, dar si pentru minte, intrucat nu lasa loc acesteia sa se iroseasca in ganduri inutile.

Practicand Vinyasa consecvent, vei intelege cum corpul devine o expresie, o extensie fireasca a suflului subtil al respiratiei.

Yin yoga

Avand radacini in filozofia Daoista si Medicina Traditional Chineza, vechi de mii de ani, YIN yoga nu este altceva decat Hatha yoga, insa intr-o abordare mai apropiata practicii traditionale, in care accentul nu era atat de mult pus pe aliniamentul posturii, cum se intampla in stilurile mai populare astazi, ci pe functiunea acesteia, iar ritmul trecerii de la o postura la alta nu era deloc unul alert, ci mai degraba corpul era mentinut mai mult timp si relaxat in fiecare postura si cu momente de relaxare si constientizare intre posturi.

Din punct de vedere fizic, Yin yoga este o abordare ce lucreazape tesutul conjunctiv: fascii, tendoane, ligamente chiar si articulatii, iar din punct de vedere energetic stimuleaza curgerea si echilibrarea energiei pe meridianele cunoscute din medicina traditional chineza.

Fiecare postura este abordata cu blandete, mentinuta timp de aproximativ 4 – 5 minute, pentru a da timp stimularii tesuturilor si reechilibrarii energetice.

Practica Yin yoga creeaza premizele necesare cultivarii rabdarii, ascute atentia, lasa spatiu pentru constientizare si introspectie si pregateste practicantul pentru meditatie.

Yoga prenatala

Multe femei ar dori sa continue practica yoga in timpul sarcinii si dupa nastere. Sunt altele care incep sa cunoasca tehnicile yoga abia in aceasta perioada, cautand sa isi pastreze sau sa isi gaseasca echilibrul. 
Yoga le ajuta sa treaca cu mai multa usurinta prin modificarile fizice si provocarile psihice (depresie, anxietate) care au loc pe perioada sarcinii si dupa momentul nasterii. 

Este o abordare care le sprijina sa constientizeze si sa accepte aceste modificari importante, prin asanele potrivite, metode de relaxare, de meditație si respirație permise si chiar recomandate in acest context. 

Tehnicile de respiratie aduc calm si relaxare si pot ajuta inclusiv in timpul nasterii propriu-zise. Intinderile moderate si posturile pentru coloana diminueaza durerile de spate care apar in timpul sarcinii prin modificarea centrului de greutate al corpului si dezvolta rezistenta necesara pentru nastere. Yoga contribuie la imbunatatirea starii de sanatate, atat a corpului cat si a laturii emotionale si sufletesti, cu rezultate de durata, vizibile in special printr-o practica constanta.

Pilates

Pilates, arta miscarii armonioase, este un sistem de conditionare fizca si mentala dezvoltata de Joseph Hubertus Pilates.

Metoda pilates, prin repertoriul sau vast, imbunatateste forta, flexibilitaea, coordonarea, constientizarea corpului, corecteaza postura si aliniamentul, imbunatateste echilibrul si proprioceptia. Fiecare miscare din pilates este conceputa in mod stiintific : anatomic, fizoiologic, biomecanic, kinesiologic.

Fiecare exercitiu e insotit de un patern de respirații, care aduce energia si forta vietii in corp.

Mintea si corpul sunt intr-o realtie simbiotică! Aceasta relatie minte-corp, face obiectul practicii pilates.

Pilates nu oferă doar o punte intre minte si corp, intre viata cotidiana si performanta optima, intre reabilitare si miscare pentru mentinerea sanatatii, ci ofera un sistem care poate imbunatatii fiecare aspect din viata noastra. Ofera solutii atat pentru cei cu mobilitate restrictiva sau cu diverse alte afectiuni, cat si pentru cei care au o conditie fizica atletica. Nu pune stres pe articulatii si ligamente, in special in zona genunchilor si a umerilor - in schimb lucreaza muschii intr-un mod echilibrat si eficient! Miscarile sunt lente, controlate, constientizate, corelate cu o respiratie controlata.

Cu alte cuvinte , pilates este pentru cei care vor sa se simta mai bine, sa functioneze la un nivel optim. Este pentru acele persoane care au pierdut echilibrul si armonia, pentru cei care vor să-si schimbe viata in mai bine. 

bodyART

bodyART este trup, minte si suflet, intr-o armonie perfecta! O noua forma de miscare cardio recomandata tuturor, bazata pe tehnici de yoga si miscari din gimnastica medicala, folosind tehnici de respiratie care relaxeaza, iar exercitiile conferă, forta, stabilitate, mobilitate si elimina stresul.