Suntem o echipa pozitiva si vesela, dornica sa va indrume pasii spre o viata sanatoasa, echilibrata si frumoasa.

Mihaela Cojoc

Instructor

Background: Prima mea intalnire cu yoga, nu a fost una prietenoasa!
Intimidata de lipsa mea de flexibilitate, de posturi acrobatice care pareau inabordabile, de faptul ca nu intelegeam nici un cuvant in limba sanscrita, m-au facut sa-mi indrept atentia spre alte forme de miscare (pentru ca la aceea vreme asa intelegeam eu practica yoga).

Experienta & certificari: Am devenit instructor sportiv de aerobic in 2005, urmand cursuri de pregatire la Federatia Romana Sportul pentru Toti. In 2009 mi-am indreptat atentia si spre Pilates, absolvind cursurile de specializare la  Fuzy, Pilates Institute Budapesta, apoi in 2012, am raspuns unei alte provocari, urmand cursurile unui nou concept numit bodyART. Acest concept care - era si este - inspirat din vinyasa  yoga, mi –a retrezit interesul pentru yoga si cautarea nu a fost prea lunga!
In 2015 am devenit Profesor de yoga acreditat de Yoga Alliance US (RYT 200 ), absolvind primul curs de 200 ore, la Purna Yoga Academy,  pe care l-am completat ulterior in 2018, la Yoga Academy Romania cu alte 300 de ore, devenind RYT 500. Din martie 2020 am inceput sa studiez yoga terapeutica la Life Spring  Yoga Institute – India. 
Actualmente, profesor certificat  in practica Hatha, Vinyasa, Yin si Restorativ Yoga, cu o experienta de peste 2000 de ore de practica ghidata, predau in cadrul Studioului PURE YOGA, a carui fondatoarea sunt. 

Pasiuni: Sunt pasionata de arta vindecarii (fizice si emotionale) prin yoga. Pentru mine yoga este suportul sanatatii fizice si mentale, este dezvoltarea fortei interioare. Scopul meu este de a mi ajuta cursantii sa-si depaseasca limitele, sa devina mai increzatori, mai constienti, mai prezenti. incerc sa infuzez practica cu intelepciunea  filozofiei  yoga pentru a explora subtilitati si a descoperi frumusetea sinelui.
Imi traiesc pasiunea yoga in fiecare zi, fie prin practica personala sau de grup. Yoga este cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac pentru mine. Ma regasesc in aceasta practica. imi largeste perspectiva, ma provoaca  la noi explorari, la noi confruntari. Imi aduce pace si bucurie. 
Cand nu sunt in studio, sau la practica, citesc, invat, ma plimb, calatoresc, petrec timp cu familia, ma bucur cu recunostinta de fiecare clipa din viata mea!

Mentor: Nu am un mentor, sunt in cautare! Au fost multe persoane care m-au inspirat si una dintre aceste persoane, este Corina Doka (fiindu-mi profesor de yoga, la primul meu curs). Practica, atitudinea pedanta si eleganta, perseverenta si disciplina ei au fost si sunt sursa permanent de inspiratie.

Judith Orosz

Instructor

Background: Calatoria mea personala de yoga a inceput in 2013, anul in care am simtit profund nevoia sa am mai mula disciplina, sa fiu mai organizata si echilibrata. Dupa terminarea primei clase de yoga stiam ca am pasit pe un drum care nu are final. Practicand mai frecvent am inceput sa simt o reintoarcere, acasa, in mine.

Experienta & certificari: In iunie 2020 am terminat cursul de Yoga TTC (teacher training course) la scoala Bindusar Yoga Rishikesh, sub indrumarea lui Mukesh Kothari. 
Scopul meu, ca profesor de yoga, este de a-mi inspira studentii sa-si gaseasca potentialul lor maxim, sa ii ajut in descoperirea sinelui pentru a-si creea o viata sanatoasa si echilibrata.

Clase la Pure Yoga Studio: Hatha Yoga

In sanscrita, Hatha inseamnă forta. Sistemul de Hatha yoga a fost popularizata în secolul XV de Swami Swatmarama. Practica  include ghidarea asanelor; pranayama, practici de respiratie; shatkarme, tehnici de purificare ; mudre, gesturi de mana, si meditatie pentru dezvoltare personala si spirituala. 

Scopul meu, ca profesor de yoga, este de a-mi  inspira studentii  sa-si gaseasca potentialul lor maxim, sa ii ajut in descoperirea sinelui pentru a-si creea o viata sanatoasa si echilibrata. 

Te invit cu drag la clasele mele sa impartasim aceasta practica minunata!
Clasele vor fi ghidate in limba engleza / maghiara.

Ne vedem pe saltea!

Mantra actuala: “I am healthy, inside and outside, I love and I forgive“

Nicoleta Suciu

Instructor

Background: Am inceput sa practic yoga constant in anul 2006, si de la prima clasa la care am participat mi-am dorit sa continui. Dupa 5 ani de practica la studio, diverse workshp-uri, individual, am urmat cursul de 200 de ora de instructor de Yoga. Am un loc de munca, la fel ca cei mai multi dintre noi, si Yoga m-a invatat ca munca si practica Yoga nu se exclud, dimpotriva se pot armoniza foarte frumos. Am ajuns sa inteleg ca fiecare aspect al vietii este o oportunitate pentru a practica.

Experienta & certificari: 6 ani de practica Yoga cu Mihaela Cojoc, Corina Doka, Val Voicu, si practica individuala, 6 worhshop –uri de meditatie cu Val Voicu, Curs Sistemul de Chakre cu Adrian Lucian Moldovan, Worhshop Yin&Restorative yoga cu Corina Doka, Workshop Kriya Yoga, TTC 200 h. 

Clase la Pure Yoga Studio: Hatha Yoga traditionala, Yin Yoga

Clasele se adreseaza celor care sunt la inceput de drum pe calea Yoga, dar sunt bineveniti si practicantii cu experienta. 
In timpul claselor integram exercitiile pentru cultivarea atentiei, respiratie, posturile (asanele), meditatia si relaxarea, precum si notiuni de filosofie yoga.

Mantra curenta: "There is no end to education... the whole of life, from the moment you are born to the moment you die, is a process of learning." -Jiddu Krishnamurti

Mentori

Mihaela Cojoc, Corina (Ionescu) Doka, Val Voicu

Cristina Cecilia Hancu

Instructor

Background: Am inceput sa practic yoga in 2012. Simteam nevoia sa imi gasesc linistea interioara, datorita unor probleme familiale. Am continuat sa practic yoga pana in 2018 cand m-am decis sa imi iau certificarea. Doream sa impart acel sentiment de profunda liniste, relaxare si fericire, pe care il am la sfarsitul unei sedinte de yoga si cu alti oameni.

Experienta & certificari: In octombrie 2018 mi-am obtinut certificarea de Yoga TTC (teacher training course) la Yoga Barn in Ubud, Bali sub indrumarea profesoarei Tymi Howard-Bender. Sunt profesoara certificata pentru Vinyasa, Yin si Hatha Yoga. Imi doresc sa continui sa predau yoga si sa obtin si alte certificari pentru a continua pe acest drum.

Clase la Pure Yoga Studio: Vinyasa si Yin Yoga

Vinyasa Yoga, ca si Yin Yoga se adreseaza celor de nivel incepator, mediu si avansat. Clasele de Vinyasa yoga sunt putin mai alerte, pozitiile se schimba mai des, iar flow-ul sedintei este unul creativ. Importanta, ca la fiecare ora de yoga, este si respiratia. 

Yin yoga se adreseaza celor care doresc ca intinderile sa fie mai profunde. Acest tip de yoga se axeaza pe tesutul conjunctiv si este potrivit tuturor, fie ca practicam si alte tipuri de yoga sau de sport, sau nu. 

Orele pot fi tinute in romana, engleza sau germana. 

Mantra actuala: 'Everything happens for a reason' sau ' What has to happen, will happen'

Mentor: Tymi Howard- Bender si femeile din familia mea. Femei puternice, calde, inteligente, care au stiut sa lupte pentru ce si-au dorit, fara a uita sa isi pastreze integritatea.  

Roxana Patrascu

Instructor

 Background: Spirit liber, visator si dornic de cunoastere, in cautari permanente ale Sinelui, am urmat diverse cursuri si initieri in terapii alternative: Noua Medicina Germanica, Recall Healing, Metafizica, Hemy-Sync, Theta Healing, Reflexoterapie si Masaj. in urma cu 7 ani, cand am avut niste sesiuni de Salutul Soarelui cu copiii de la gradinita Waldorf din Tg. Mures, am simtit ca sunt acasa... si astfel s-a sadit samanta. Dupa acel moment am inceput sa practic Yoga pe cont propriu, mai apoi la clase specializate, devenind tot mai pasionata, determinata sa invat cat mai multe si sa aprofundez Yoga.

Experienta & certificari: TTC 200H @ Yoga Academy Romania, Yoga Therapy 100H @ Indian School of Yoga Therapy, Workshop Functional Approach – Corina Ionescu (Doka)

Clase la Pure Yoga Studio: Hatha Yoga & Yin Yoga

Mantra actuala: “Ek Ong Kar Sat Gur Prasad”

Mentor: Mihaela Cojoc & Radha Govinda